18.8.05

es posposa la install-party

Malauradament, i per problemes tècnics i de personal, no es podrà dur a terme la install-party o festa d'instal.lació de programari lliure el dimecres 24 tal i com estava previst.
Si hi ha temps es podria realitzar la install el 10 de Septembre, que és el dia escollit per SoftwareFreedomDay.org com al dia internacional de la llibertat de programari. És possible que en els propers dies es formi un equip a Manresa per a formar part d'aquest col.lectiu tot organitzant la install. Els de Caliu, que en són membres, en tenen organitzada una, a Barcelona, i potser us hi podreu acostar. Serà al carrer, a la plaça de Catalunya amb el carrer Bergara, de 11:00 a 19:00, i promet molt. De fet potser seria millor anar-hi a veure com ho monten per a agafar idees i contactar amb ells, i deixar la install per més endavant...
De tota manera, s'ha de dir que quan el hackLab funcioni estarà en install-party permanent, de manera que podreu venir quan volgueu amb les vostres màquines, escollir una distribució lliure, i us ajudarem a instal.lar-la.
En fi, ja us ho coneixeu: de derrota en derrota fins a la victòria final. Salut!